Professionele websites op maat, beginnend vanaf slechts 199 euro.

Dé nummer #1 in websitecreatie

Ontdek de Unieke Voordelen van Website Laten Maken bij Ons

Expertise
Ervaren team, hoogwaardige websiteontwikkeling.
Eenvoudig
website gemakkelijk aan te passen
SEO
Dankzij onze SEO: Meer leads, betere conversies, hogere omzet.
Betaalbaar
Wij creëren professionele en betaalbare websites.
Responsief ontwerp
We zorgen voor een mobielvriendelijk ontwerp.
Maatwerk
Wij bieden maatwerkoplossingen.
Snelle oplevering
We streven naar snelle websiteoplevering.
hoeveel kost mijn website nu

Onze diensten omvatten

Bij webzodigital leveren we op maat gemaakte websites die perfect aansluiten op de unieke behoeften van elk bedrijf.

shopping_cart

E-commerce Oplossingen

Opzetten van veilige en gebruiksvriendelijke online winkels.Betalingsgateway-integratie en voorraadbeheer.

design_services

Webdesign

Creatieve en intuïtieve ontwerpen die de gebruikerservaring optimaliseren Responsieve layouts voor een naadloze weergave op verschillende apparaten.

code

Webontwikkeling

Front-end en back-end ontwikkeling voor geavanceerde functionaliteit. Integratie van de nieuwste technologieën en frameworks.

Content Management Systemen (CMS)

Implementatie van CMS-platforms voor eenvoudig beheer van inhoud.Training en ondersteuning voor klanten om zelf content te beheren.

search

SEO-optimalisatie:

Grondige zoekwoordanalyse en optimalisatie van websitecontent.Technische SEO-aanpassingen om de zichtbaarheid in zoekmachines te vergroten.

support_agent

Onderhoud en Ondersteuning

Continue monitoring en updates voor optimale prestaties. Snelle respons op technische problemen en ondersteuning op aanvraag.

Consultatie en Advies

QPersoonlijke consultaties om de specifieke behoeften van het bedrijf te begrijpen. Strategisch advies om de online aanwezigheid te maximaliseren.

Onze werkwijze bij Website Laten Maken

01

Bespreking van uw website

We voeren overleg via telefoon, Skype, Zoom, e-mail of in persoon. Vertel ons in detail wat u wilt. Als u niet zeker weet wat u nodig heeft, geen zorgen, we staan klaar om u te adviseren.

02

Websiteontwerp op maat

We ontwikkelen uw website of webshop op basis van uw voorkeuren, die kunnen voortkomen uit voorbeeldwebsites die u aanspreken of door u geselecteerde internetlinks.

03

Website oplevering en lancering online.

Website-oplevering met onbeperkte revisies voor uw tevredenheid, gevolgd door online activering en snelle Google-indexering.

Portfolio recente projecten

Ontdek  een reeks van onze meest recente  projecten die met zorg en toewijding zijn gemaakt.

Webshop

www.sainly.com

One page

infinity-tkd.be

Webshop

ecosippers.eu

Website

auto-dealer-direct.be

Webshop

www.kakadu.golf

Website

originepromo.immo

One page

€599

Domeinnaam & hosting €12/maand* SSL & backup inbegrepen

check1 pagina
checkSet-up Google Analytics 4
checkSeo tekst + afbeeldingen
checkMobielvriendelijk
checkSitemap XML
checkSupersnelle levering
checkEenvoudig websitebeheer cms

Website

€1200

Domeinnaam & hosting €12/maand* SSL & backup inbegrepen

check5 pagina’s
checkSet-up Google Analytics 4
checkSeo tekst + afbeeldingen
checkMobielvriendelijk
checkSitemap XML
checkSupersnelle levering
checkEenvoudig websitebeheer cms

Woocommerce webshop

€1900

Domeinnaam & hosting €15/maand* SSL & backup inbegrepen

checkWebshop + 5 pagina’s
checkSet-up Google Analytics 4
checkSeo tekst + afbeeldingen
checkMobielvriendelijk
checkSitemap XML
checkSupersnelle levering
checkEenvoudig websitebeheer cms

Websitegids

Ontdek alles over websites hier: waardevolle informatie en tips om je weg te vinden in de wereld van webcreatie en -beheer.

One page

Een “one-page website” is een enkele HTML-pagina waarop alle inhoud wordt weergegeven. Dit ontwerp biedt een naadloze gebruikerservaring door belangrijke informatie op één plek te presenteren. Met navigatielinks wordt de gebruiker direct naar specifieke secties van de pagina geleid. Vaak gebruikt voor eenvoudige projecten 

Website

Een website is een verzameling gerelateerde webpagina’s met diverse inhoud, zoals tekst, afbeeldingen en interactieve elementen. Toegankelijk via een gemeenschappelijke domeinnaam op het internet, varieert het doel van websites, waaronder informatieve sites, blogs en e-commerceplatforms. Gemaakt en onderhouden met webontwikkelingstechnologieën zoals HTML, CSS en JavaScript. Fungeert als een online platform voor informatie, communicatie, verkoop of vermaak.

Webshop

Een webshop, ook wel bekend als een online winkel of e-commerce website, is een digitale platform waar producten of diensten worden aangeboden en verkocht via het internet. In een webshop kunnen klanten producten bekijken, selecteren, toevoegen aan hun winkelwagentje en vervolgens online afrekenen.

Google Analytics 4

Google Analytics 4, ook bekend als GA4, is de nieuwste versie van het Google Analytics-platform. Het is een geavanceerde analysetool die website- en app-beheerders in staat stelt gedetailleerde inzichten te verkrijgen in het gedrag van gebruikers op hun digitale eigendommen.

Seo Tekst

SEO-tekst verwijst naar tekstuele inhoud die is geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO staat voor Search Engine Optimization). Het doel van SEO-tekst is om de zichtbaarheid van een webpagina te vergroten in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google, Bing of Yahoo.

Sitemap XML

Een Sitemap XML (ook wel XML-sitemap genoemd) is een speciaal opgemaakt bestand dat aan zoekmachines wordt aangeboden om hen te helpen de structuur van een website beter te begrijpen. Het is een lijst met alle URL’s (webadressen) van een website, samen met aanvullende informatie zoals de datum van de laatste wijziging, de frequentie van wijzigingen en de prioriteit van de pagina’s.

Cms systeem

Een Content Management Systeem (CMS) is een softwaretoepassing die het beheer en de publicatie van digitale content op websites vergemakkelijkt. Met een CMS kunnen gebruikers, zelfs zonder diepgaande technische kennis, webpagina’s maken, bewerken en publiceren. Het doel is om het proces van contentbeheer te vereenvoudigen en te stroomlijnen.

Bij Webzodigital laten we graag onze klanten aan het woord.

Hier delen ze hun ervaringen en vertellen ze over de impact die onze webdesignservices op hun bedrijf hebben gehad.

Eindelijk de website waar ik blij mee en trots op ben!  Bijzonder hulpvaardig. Een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding, zijn zéér deskundig en denken mee, staan altijd voor je klaar en helpen je wanneer je er zelf even niet uitkomt.

Danny T
via Google review

Top service! Wij hebben onze nieuwe website laten bouwen door webzodigital, ze hebben goed geluisterd naar onze wensen en de website gerealiseerd precies zoals wij het voor ogen hadden.
Verder ook hele goede communicatie, ze doen graag wat extra’s om je meer dan tevreden te maken.

Vanessa B
via Google review

Niet alleen een fijne samenwerking, maar ook nog erg snel en vakkundig. In een korte tijd heb ik voor relatief weinig geld een mooi en professioneel uitziend logo ontvangen.

Bart V
via Google review